Csapatunk

A Time2Ace csapata e-sport események és versenyek szervezésével foglalkozik. A Tagok egy része már szerzett tapasztalatot hasonló téren, de mindannyian arra törekszünk, hogy minőségi eseményeket hozzunk létre. Célunk, hogy Békés megyén belül igényes, szórakoztató programokkal várjuk a résztvevőket, és mindenkinek megmutassuk a videojátékok közösségépítő erejét is.

Miért csináljuk?

Az esport a mai világban már egy megkerülhetetlen fogalommá nőtte ki magát, azonban kis hazánkban még nem kapta meg a kellő figyelmet. A Time2Ace pontosan ezt szeretné elősegíteni, hiszen rengeteg lehetőség rejlik a magyar színtéren is. Csapatunk szinte minden tagja szabadidejének nagy részét számítógépes játékokkal tölti, így rengetegszer gondoltunk arra, hogy milyen jó lenne a témával kapcsolatos közösségi eseményeken is kipróbálni magunkat. 

Mi azonban tapasztalatainknak köszönhetően inkább a szervezésbe vágtunk bele azért, hogy a hozzánk hasonló fiatalok is megmutathassák mire képesek egy igazi versenyen. Emellett meg akarjuk mutatni a nagyvilágnak a videojátékok közösségépítő erejét is. Célunk nemcsak egy versenysorozat elindítása, hanem szeretnénk egy összetartó közösséget kovácsolni Békés megyében, majd országos szinten is.

Rólunk mondták

Aioween

Esport1 újságíró

Jó volt látni, hogy egy kisebb vidéki városban is milyen sok embert érdekel a játék. Támogatni kell az olyanokat, akik aktívan építik a közösséget és ti mindenképpen ezt teszitek. Csak így tovább!

Murzsa Norbert

e-sport menedzser

Nagyon szimpatikus kezdeményezés, kifejezetten páratlan Magyarországon. A szervezői gárda odaadása kihat az egész rendezvény minőségére, és az itteni játékosok is kifejezetten jó szintet képviselnek.

Szatmári Zoltán

Törzsvendég

Hibátlan szervezés, hatalmas élmény itt helyben részt venni ezen a színvonalas rendezvényen. Csupa jót tudok csak mondani!

Csanádi Zoltán

Versenyző

Nagyon jó kezdeményezés, hogy Békés megyében is részt vehetünk e-sport versenyeken. A rendezvényen részt vevők száma folyamatosan nő, és ezáltal a rendezvény minősége is egyre kiemelkedőbb!