Következő eseményünk, a Time2Ace – Gamer Nap 2019. május 18-án, szombaton kerül megrendezésre a Csabagyöngye Kulturális központban.

Ismét egy League of Legends 5v5 versennyel várjuk a kihívásra vágyó játékosokat. Ezúttal viszont egy április elején induló online selejtező keretein belül fog eldőlni, hogy mely négy csapat mérheti majd össze tudását a nagyközönség előtt. Az ezzel kapcsolatos információkat hamarosan közölni fogjuk veletek!

Emellett több hazai Twitch streamert is meghívunk az eseményre egy közönségtalálkozó erejéig, melynek keretein belül nem csak megismerkedhetsz kedvenceddel, de játszhatsz és fotózkodhatsz is vele.

Eseményünkön továbbá teret adunk más, a témával foglalkozó egyesületeknek és cégeknek is. Így a látogatók találkozhatnak majd a Kollabor programozható robotaival, kipróbálhatjátok milyen egy banán és egy narancs segíségével LoL-ozni, a GamePub Esport & VR közreműködésének köszönhetően pedig játszhattok a legújabb játékokkal, és kipróbálhatjátok milyen a virtuális valóság.

Vendégeink listája folyamatosan bővülni és frissülni fog az elkövetkezendő időszakban, úgyhogy kövessetek minket Facebookon és Instagramon is!

https://www.instagram.com/time2ace/

https://www.facebook.com/Time2Ace/

1 Vélemény

  1. Pingback: Megnyílt az 5v5 LoL nevezés!!! – Time2Ace

Írj véleményt

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük