RÓLUNK

A Time2Ace csapata

Kutyej Benjámin, Kutyej Dániel, Kmecz Zsolt, Schäfer Máté, Koszecz Csaba, Szente Áron, Koszecz Atilla, Egeresi Enikő,         Szentesi Nóra, Ablonczy Kristóf, Vetési Lajos, Seprenyi Marcell

A Time2Ace csapata e-sport események és versenyek szervezésével foglalkozik. A Tagok egy része már szerzett tapasztalatot hasonló téren, de mindannyian arra törekszünk, hogy minőségi eseményeket hozzunk létre. Célunk, hogy Békés megyén belül igényes, szórakoztató programokkal várjuk a résztvevőket, és mindenkinek megmutassuk a videojátékok közösségépítő erejét is.

Miért csináljuk?

Az esport a mai világban már egy megkerülhetetlen fogalommá nőtte ki magát, azonban kis hazánkban még nem kapta meg a kellő figyelmet. A Time2Ace pontosan ezt szeretné elősegíteni, hiszen rengeteg lehetőség rejlik a magyar színtéren is. Csapatunk szinte minden tagja szabadidejének nagy részét számítógépes játékokkal tölti, így rengetegszer gondoltunk arra, hogy milyen jó lenne a témával kapcsolatos közösségi eseményeken is kipróbálni magunkat. Mi azonban tapasztalatainknak köszönhetően inkább a szervezésbe vágtunk bele azért, hogy a hozzánk hasonló fiatalok is megmutathassák mire képesek egy igazi versenyen. Emellett meg akarjuk mutatni a nagyvilágnak a videojátékok közösségépítő erejét is. Célunk nemcsak egy versenysorozat elindítása, hanem szeretnénk egy összetartó közösséget kovácsolni Békés megyében, majd országos szinten is.