LEAGUE OF LEGENDS 5V5 – 2017. NOVEMBER 25.

NYERTESEINK:

1. Helyezett: Ki az a DRX?

2. Helyezett: Veloci Reports

3. Helyezett: Boosted d5s

Ilyen volt az első Time2Ace League of Legends verseny

 

2017. November 25-én a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központban rendeztük meg első eseményünket, ahol a League Legends 5v5 verseny mellett számos programmal vártuk vendégeinket.

10 csapat tette tiszteletét a fő attrakciónak számító összecsapáson. Közülük néhányan már jártak hasonló rendezvényen, de olyan játékosok is érkeztek, akiknek az ilyen szintű versenyzés teljesen új élménynek számít. Remek volt ezt látni, hiszen örömmel nyújtunk lehetőséget a hozzánk látogató csapatoknak. Mindezzel fejlődésüket is elő szeretnénk segíteni, és nem csak a részvétteli eséllyel, hanem egyedülálló mentorprogramunkkal is, amelyről bővebben ezen a linken olvashattok.

A verseny egyenes kieséses rendszerben zajlott le, bo1 majd az elődöntőktől bo3 formátumban. A párharcokat Aregost és Lightening9 tolmácsolásában streamen is végig lehetett követni a hivatalos Twitch csatornánkon. Végig izgalmas küzdelmeket láthattunk ahol a csapatok maradandó élményekkel gazdagodhattak, és mind megmutathatták mire képesek. Győztesként végül a ”Ki az a DRX?” csapata hagyhatta el a helyszínt, azonban elmondhatjuk, hogy mindenki tisztességes teljesítményt nyújtott.

A LoL 5v5 verseny dobogósai:

  1. Ki az a DRX?
  2. Veloci Reports
  3. Boosted d5s

Mindemellett természetesen más programokkal is vártuk a hozzánk látogató embereket. Készültünk egy xbox sarokkal, ahol mindenki kedvére játszhatott a kihelyezett játékokkal, majd később egy Fifa minibajnokságot is rendeztünk, ahol a győztes egy kupával lett gazdagabb. A VR Gamer jóvoltából pedig ingyenesen kipróbálható volt a virtuális valóság élménye. Láthatóan mindkét helyszínen jól érezték magukat az oda látogató vendégek, és kihasználták az adandó alkalmat egy kis szórakozásra. A nap folyamán még tombolajegyeket is lehetett vásárolni, melyekkel RP jutalmakkal lehetett nyerni a LoL döntő előtti sorsoláson.

Byoc kezdeményezésünknek köszönhetően a saját számítógépükkel érkező játékosok között kisorsoltunk egy Razer márkájú fejhallgatót, és ezen felül a nevezési díjat sem kellett kifizetniük.

Az ellátogató versenyzőknek és vendégeknek köszönhetően remek hangulatot sikerült kialakítani, és rengeteg pozitív visszajelzést is kaptunk az eseménnyel kapcsolatban. Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a részvételt, és a rengeteg támogatást. Rengeteget jelent nekünk mindez, és erőt ad ahhoz, hogy a következő alkalommal is legalább ilyen lelkesedéssel készüljünk a nagy alkalomra. Legközelebb tavasszal találkozhattok majd velünk, bár pontos időpont még nincs, ha követtek minket mindenről időben fogtok értesülni.